Toshiba Satellite L50-B-1Q6

Anasayfa / Elektronik / Bilgisayarlar / Toshiba Satellite L50-B-1Q6
Toshiba Satellite L50-B-1Q6 Intel Core i5 4210U 1.7GHz / 2.7GHz 4GB 500GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar

Stok Durumu: Tükendi.

Kategori: Bilgisayarlar

Ürün Kodu: tos8214

Fiyatı: 1200.00 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

EĞLENCEDEN HİÇBİR YERDE MAHRUM KALMAYIN

23 mm kalınlığıyla inanılmaz bir incelik sunan Satellite L50-B serisi aynı zamanda yaklaşık 2 kg ağırlığıyla dilediğimiz gibi hareket etme imkanı sunmaktadır. Ayrıca Intel® ve AMD işlemci seçeneği sunan Satellite L50-B serisi size ait dünyaya bağlanmak için ihtiyaç duyduğunuz her şeye sahiptir. İlgi alanınız ister film, ister sosyal medya, ister İnternet'te gezinme, ister fotoğrafçılık olsun fark etmez. 15,6” bir ekranda gittiğiniz her yerde daha zengin ses ve grafiklerden faydalanabilirsiniz.

* Kullanılabilirliği ve yapılandırması modele ve ülkeye göre değişiklik gösterebilir, dokunmatik özellik yalnızca L50t-B modelleri içindir.

HER ZAMANKİNDEN DAHA İNCE

Satellite L50-B, boyut olarak süper ince ancak özellik bakımından dolgun olacak şekilde tasarlanmıştır. Fark yaratan yeni görünümü çerçevesiz tuş takımı, yeni tuş tasarımı ve geniş tıklama yüzeyi sayesinde rahat ve dokunma hissi yaratan bir karşılık sunar. Sadece 23 mm kalınlığındaki ve dört zarif renk seçeneği bulunan L50-B'yi her yere yanınızda götürmek isteyeceksiniz.

ONAYLANMIŞ SES

Skullcandy™ onaylı ONKYO hoparlörler, DTS® Sound™ ve kulaklık jakı birleşimi sayesinde dinlediğiniz ses daha zengin, daha derin ve daha canlı olacaktır. Bu dahili hoparlörler iyi dengelenmiş, ortamı tamamen saran bir ses alanı oluşturduğundan ne zaman film veya video izleseniz, oyun oynasanız ya da müzik dinleseniz gerçekçi surround sese kendinizi kaptırabilirsiniz.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın! (0212) 875 55 57

Copyright © Dekormi.com 2022. Her Hakkı Saklıdır.
Top